Március 29-től újraindítja Bécs-Budapest járatait az Austrian Airlines, a Lufthansa München-Budapest között március 25-től repül ismét, áprilistól pedig bővíti járatai számát a Frankfurt-Budapest útvonalon.

A foglalási rendszerek adatai szerint az Austrian Airlines heti 11 járatpárral tervez a nyári menetrend kezdetétől az osztrák és a magyar főváros között. Ezeket a légitársaság Embraer E195-ös repülőgépei teljesítik majd, fő feladatuk, ahogy a járvány előtt is, a légitársaság többi járatára való ráhordás lesz.

A Lufthansa március 25-től tervezi az újraindulást a München és Budapest közötti útvonalán.

Az elérhető adatok szerint egyelőre napi egy alkalommal repülnek majd a Lufthansa Cityline CRJ 900-as gépei a két város között. A foglalási rendszer szerint április elején egyes napokon nem közlekedik a járat.

Debrecenbe a most elérhető adatok szerint május utolsó napjától tervezi a visszatérést a Lufthansa.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A német légitársaság áprilistól növeli a Frankfurt és Budapest közötti járatok számát, a hét több napján már három járatpár is közlekedik majd Európa egyik legnagyobb átszálló-központjába.

Amint korábban megírtuk, a Lufthansa-csoporthoz tartozó Brussels Airlines Brüsszelből március 28-tól heti négy, a Swiss Zürichből szintén ettől a naptól heti három járattal tervez ismét közlekedni Budapestre. A Lufthansa-csoport nyári újraindulási terveiről itt írtunk.

A légitársaságok folyamatosan töltik fel tervezett nyári menetrendjeiket, az újraindulások dátuma és a tervezett heti járatszám azonban a járványhelyzet, a kereslet és az egyes országokban érvényben lévő utazási korlátozások függvényében bármikor változhat, akár utolsó pillanatban is előfordulhatnak járattörlések.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér nyári menetrendjével kapcsolatos összes hírünk itt érhető el.