Különleges japán fogásokkal készül utasai számára a Japan Airlines, amelyeket limitált ideig kínál majd a turista és prémium turista osztályán.
A japán légitársaság december elseje és 2020. február 29. között kínál megújult menüt a két említett osztályon, amelyeket a Dean and Deluca Japan céggel közösen alkottak meg.
A megújult ételsor a Japánból, illetve az oda tartó bizonyos nemzetközi járatokon lesz elérhető, többek között az amerikai, az európai és az ausztrál célállomások esetében. A speciális menüt a leszállás előtti utolsó fogásként szolgálják majd fel a fedélzeten.
A limitált ideig elérhető étel tartalmaz többek közt Cayenne-borsos csirkét kurkumás rizzsel és coleslaw salátával vagy épp kávézselét édesített tejjel.
A Dean and Deluca egy amerikai luxus szupermarket-hálózat, amely 2013-ban nyitotta meg első üzletét Japánban, és mára 50 helyen található meg az országban.
A Japan Airlines egyébként nemrégen újította meg fedélzeti menüjét: a légitársaság egy szakácsverseny résztvevőiből választotta ki öt új séfjét, akik tradicionális japán fogásokat kínálnak a fedélzeten.