Jelentősen bővíti Budapestről Dubajba közlekedő járatai számát 2019/20-as téli menetrendjében a Wizz Air. 2019. október 27-től a jelenlegi heti 2 helyett 7 járat közlekedik majd az útvonalon – közölte a diszkont légitársaság.

A hét minden napján elérhető lesz a magyar fővárosból a közel-keleti turistaparadicsom 2019. október 27-től a Wizz Air járataival. A Budapest – Dubaj (DWC) útvonalon a Wizz Air új generációs Airbus A321neo repülőgépei repülnek a 2019/20-as téli menetrend kezdetétől.

Radó András, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere elmondta: „Dubaj az elmúlt években az egyik legnépszerűbb téli úti céllá vált. A télben kínált nyár élményét hozza el mostantól minden nap a Wizz Air a magyar utasoknak. Dubaji járatunk 2013-as indulása óta töretlen népszerűségnek örvend a hazai utasok körében. Büszkék vagyunk rá, hogy az arab világ egyik legmodernebb fővárosába a jelenleg elérhető legkorszerűbb repülőgépeken, a megszokott magas színvonalú fedélzeti szolgáltatás és alacsony árak mellett szállítjuk októbertől utasainkat.”

Mint ismert Dubaj (DXB) és Budapest között napi rendszerességű járatot üzemeltet az Emirates, szélestörzsű, Boeing 777-300ER repülőgépekkel, valamint az emirátusok másik légitársasága, a flydubai júniustól tervezte elindítani napi járatát a magyar fővárosba. Utóbbi a Boeing 737 MAX repülőgépek globális repülési tilalma miatt csúszik – jelen állás szerint – október elejére.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.