Amint arról már beszámoltunk, augusztus 1-jén megérkezett Dohából Budapestre a Qatar Airways első olyan menetrend szerinti járata, melyet már szélestörzsű repülőgéppel teljesített a légitársaság. A naponta kétszer közlekedő járatok közül a délutánin cserélt típust a légitársaság, melyet mostantól Airbus A330-as típussal teljesít.

Az első Qatar Airways szélestörzsű repülőgép fogadása alkalmából, a légitársaság budapesti képviseletének és repülőtéri állomásának munkatársai részletesen bemutatták a repülőgép fedélzetét.

Összességében elmondható, hogy a Qatar Airways Airbus A330-200-as és -300-as repülőgépei ötcsillagos légitársasághoz méltó utazási élményt és kényelmet kínálnak, különösen igaz ez a Business Class-ra. A Qatar Airways gépein nincs prémium turista osztály, de az economy class utasaira is átlagon felüli kényelem vár.

A repülőgép fedélzetén készült képgalériánk mellett a fotókhoz csatolt képaláírásokat is érdemes elolvasni, mert ezekből a rengeteg pozitívum mellett megtudható például az is, hogy melyik az a néhány ülés a gép fedélzetén, amit érdemes elkerülni a helyválasztáskor.

Különleges álom: Dreamliner a Qatar Airways budapesti járatán

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.