Elkészült az első Boeing 777-300ER repülőgépe fedélzetének felújításával az Aeroflot, idén év végéig az összesen húsz példány közül még kettő berendezését frissíti fel a cég.

Az orosz nemzeti légitársaság nagy hatótávú, szélestörzsű gépein az új elrendezésben 427 utas repülhet, közülük 28-an az elhúzható ajtókkal rendelkező, Super Diamond NG üzleti osztályú székeken, 24-en Comfort, 375-en pedig turista osztályon.

Az üzleti utasok két méter hosszú, teljesen vízszintes ággyá alakítható üléseken foglalhatnak helyet, amelyekhez 18,5 hüvelykes képernyők tartoznak.

A Comfort osztályon a sortávolság (támlától támláig) 96, míg a turistán átlagosan 80 centiméter.

Az utasok a legújabb generációs Panasonic Ex3 szórakoztatórendszeren élvezhetik a különböző multimédiás tartalmakat, valamint a fedélzeten gyors internetkapcsolat is rendelkezésükre áll.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az innovatív tervezésű kabinberendezéssel és a magas minőségű anyagból készült ülésekkel az Aeroflot prémium légitársasági imázsát szeretné erősíteni.

A megújított fedélzetű Boeing 777-essel az utasok a cég legnépszerűbb útvonalain találkozhatnak először, például Dubaj, New York, Los Angeles, Mahé (Maldív-szigetek) és Delhi felé, de egyes belföldi és a volt szovjet tagállamok fővárosaiba közlekedő járatokon is feltűnik majd a gép.

Az Aeroflot flottájában jelenleg 202 repülőgép teljesít szolgálatot, köztük húsz Boeing 777-300ER, amelyek közül még két példány berendezését frissíti fel az év végéig a cég.