Teljes átalakulása részeként pilótái és légiutas-kísérői formaruháit is megújítja az indiai légitársaság, a tradícionális motívumokat hordozó kollekciót Manish Malhotra tervezte.

A személyzet öltözékeit fokozatosan cseréli a légitársaság, elsőként az Air India új arculatában forgalomba álló Airbus A350-esén találkozhatnak majd velük az utasok.

A kollekció ötvözi a gazdag indiai kulturális és esztétikai örökséget a 21. századi stílussal, eleganciával és kényelemmel.

Forrás: Air India

A Tata-csoport tavaly január végén szerezte vissza az 1932-ben általa alapított, később az államhoz került Air India irányítását, és azt tűzte ki célul, hogy öt éven belül világszínvonalú légitársasággá formálja át az utóbbi években súlyos pénzügyi gondokkal küzdő, megkopott hírnevű céget.

Amint korábban megírtuk, a légitársaság az Airbustól 40 A350-es és 210 A320neo családba tartozó gépet, a Boeingtől pedig 190 darab 737 MAX-ot, húsz 787-est és tíz 777X-et szerez be.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Tata-csoport korábban bejelentette, hogy a Singapore Airlinesszal vegyesvállalatként üzemeltetett Vistara beolvad az Air Indiába, az Air Asia India pedig az Air India Expressbe, amely szintén új arculatot mutatott be első 737 MAX gépén.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!