Budapesten toboroz pilótákat október első napjaiban az Emirates, a világ egyik leggyorsabban növekvő légitársasága, amely az egyik legnagyobb és legfiatalabb repülőgép flottával rendelkezik.

Forrás: Emirates

A dubaji központú légitársaság 20 tonnánál nagyobb maximális felszállótömegű repülőgépen szerzett legalább 2000 repült óra, vagy 10 és 20 tonna közötti maximális felszállótömegű repülőgépen szerzett legalább 3000 repült óra tapasztalattal rendelkező pilótákat vár toborzó roadshowjának budapesti állomásán.

A jelentkezőknek érvényes ICAO ATPL szakszolgálati engedéllyel és korlátozások nélküli, ún. ‘class 1’ egészségügyi alkalmasságot igazoló repülőorvosi igazolással, valamint legalább ICAO Level 4-es szakmai angol nyelvismerettel kell rendelkezni. Továbbá a belépéskor a résztvevőknek az utóbbi 12 hónapban minimum 150 repült órája kell legyen legalább 10 tonna maximális felszállótömegű repülőgépen.

Az Emirates pilótatoborzó csapata október 2-án délelőtt 10 és délután 2 órától, valamint október 3-án délelőtt 10-től várja a feltételeknek megfelelő, a lehetőség iránt érdeklődő  pilótákat Budapesten, a Marriott Hotelben (Apáczai Csere János utca 4.).

További információ itt érhető el.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Emirates a 2018-2019-es pénzügyi évben 58.6 millió utast szállított, és 0.2 milliárd dollár adózás utáni eredményt ért el. Az Emirates járatai 158 célállomásra repülnek, a világ 85 országában; Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, a Közel-Keleten, Afrikában, az indiai szubkontinensen és az Ázsia-Csendes-óceáni térségben.

A 269 kizárólag szélestörzsű Airbus A380 és Boeing 777 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, amely a világ legfiatalabbjai közé tartozik. Az Emirates további 232 új repülőgépre rendelkezik megrendeléssel.

Forrás: Emirates