Címlap Címkék Miami International Airport (MIA)

Címke: Miami International Airport (MIA)

Kigyulladt egy Boeing 747-8F hajtóműve a felszállás után

Biztonságosan visszatért Miami repülőterére az Atlas Air áruszállító gépe, miután egyik hajtóműve röviddel a felszállás után kigyulladt.

Egységesen Boeing 767-es flottával folytatja az Amerijet

A miami központú áruszállító légitársaság az átszervezési program lezárását követően megválik hat Boeing 757-200F gépétől.

Balesetet szenvedett egy dominikai MD-82-es Miami repülőterén

Leszállás közben balesetet szenvedett és kigyulladt a dominikai Red Air légitársaság McDonnell-Douglas MD-82 típusú repülőgépe, a fedélzeten tartózkodó 140 ember közül hárman megsérültek.

Újraindítja járatait Las Vegasba és Miamiba a KLM

A légitársaság Boeing 787-9-esei Miamiba és Las Vegasba is hetente háromszor közlekednek, emellett New Yorkba, Bostonba, San Franciscóba, Los Angelesbe, Chicagóba, Atlantába és Houstonba lehet eljutni a céggel.

Stockholmban nyit bázist a Finnair

Történelme során először Finnországon kívül nyit bázist a Finnair, A350-eseivel Stockholmból hosszútávú járatokat indít a téli menetrendi időszakban.

Itt van az amerikai mentesítő járatok menetrendje

A Los Angeles-i magyar főkonzulátus közzétette a Wizz Air Airbus A321neóival április 1-jére tervezett mentesítő járatok menetrendjét és feltételeit, a jegyek 880 dollárba kerülnek, és általában a Wizz Air szabályai az irányadóak.
Hirdetés
Translate »