Aláírta a csatlakozási nyilatkozatot a Oneworld és az Oman Air, amely a légiszövetség harmadik közel-keleti tagja lesz a Qatar Airways és a Royal Jordanian mellett.

Az ománi nemzeti légitársaság várhatóan 2024-ben válik a Oneworld teljes jogú tagjává, az integrációs folyamatot a Qatar Airways támogatja szponzori minőségben.

A csatlakozással a légiszövetség és az Oman Air utasai számára is bővül a kínált útvonalhálózat és az átszállási lehetőség. Emellett a légitársaság Sindbad törzsutas-programjának tagjai a Oneworld-partnereknél is gyűjthetnek és beválthatnak mérföldeket, valamint élvezhetik a szövetség által nyújtott előnyöket, például az exkluzív várók használatát számos reptéren.

Fotó: AIRportal.hu

Az Oman Airt 1993-ban alapították, ma 41 úti célra repül több mint 40 gépből álló, modern flottájával, amelyben Airbus A330-asok, Boeing 737-esek és 787-esek teljesítenek szolgálatot.

Az ománi légitársaság a Oneworld harmadik új tagja az elmúlt öt évben a Royal Air Maroc 2020. áprilisi és az Alaska Airlines 2021. márciusi csatlakozását követően.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.