Frissítette menetrendjét az Emirates, a korábban előrejelzett május 21-i dátum helyett egy hónappal később, csak június 22-én indulhatnak újra az Emirates járatai Budapestre.

A dubaji légitársaság napi rendszerességű járata Dubaj és Budapest között 2020. június 22-től indul újra a foglalási rendszerekben április 15-én reggel elérhető adatok szerint – számolt be a Routes Online.

Az útvonalat változatlanul Boeing 777-300ER repülőgépekkel teljesíti a légitársaság.

Az adatok szerint az Emirates néhány útvonalán előrehozta a járatok újraindítását, azonban az útvonalak többségén a korábban májusra tervezett újraindulást későbbre halasztotta.

Az Emirates Boeing 777-300ER típusú repülőgépe. (Fotó: AIRportal.hu)

A magyar hatóságok rendelkezései szerint Magyarországra március 17-től csak a magyar állampolgárok és az EGT országok azon állampolgárai léphetnek be, akik állandó tartózkodásra jogosultak Magyarországon. A rendelkezések a kiutazást nem korlátozzák, a repülőtérről bárki – külföldi és magyar állampolgár is – elutazhat, azonban a cél- és tranzit országok hatóságainak rendelkezéseit minden utasnak figyelembe kell vennie.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A járatok menetrendje a légitársaságok döntései, és az érintett országok hatósági rendelkezései függvényében akár napról napra változhatnak, az ad-hoc járattörlések, vagy módosítások valószínűsége is nagyobb a szokásosnál.