Újabb lehetőség nyílik azoknak, akik ki szeretnék próbálni, hogy milyen szélestörzsű géppel repülni Európán belül: a Singapore Airlines Airbus A350-900-asaival lehet viszonylag olcsón utazni Milánó és Barcelona között.

Január 17-től nyílik meg a Singapore Airlines (SIA) Szingapúr-Milánó-Barcelona-Milánó-Szingapúr útvonala, a meglévő milánói járatok meghosszabbításaként.

Az útvonalon hetente háromszor, hétfői, szerdai és pénteki napokon repülnek a légitársaság Airbus A350-900-as szélestörzsű repülőgépei.

A szingapúri cég a Milánó és Barcelona közötti szakaszra megszerezte a hatóságoktól az ötödik szabadságjogot, azaz mindkét irányban értékesíthet repülőjegyeket erre is.

Fotó: AIRportal.hu

A Business Traveller cikke szerint a légitársaság turista osztályra, egy útra 79 eurótól (kb. 28 500 Ft) kínálja a jegyeket a két város között.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Budapestről Milánóba és Barcelonába is – a jelenlegi utazási korlátozásoktól eltekintve – viszonylag olcsón el lehet jutni fapadosokkal, így akár egy több napos, mindkét várost érintő látogatás is összehozható szélestörzsű repülőgépes élménnyel megfűszerezve.

Az SQ 378-as járatok 7:15-kor szállnak fel Milánóból és 8:50-kor érkeznek meg a barcelonai repülőtérre, majd 10:10-kor indulnak vissza a katalán fővárosból és 11:50-kor szállnak le a Malpensa reptéren.

Amint arról tavaly nyáron beszámoltunk, a szingapúri Scoot diszkont légitársaság 2021 augusztusától indította el járatait Szingapúr-Athén-Berlin-Athén-Szingapúr útvonalon Boeing 787 Dreamlinereivel. A cég a Berlin és Athén közötti szakaszra szerezte meg az ötödik szabadságjogot.