A Budapest Airport és az utasok kiszolgálásában résztvevő partnerei megfelelő létszámú személyzettel és minőségjavító fejlesztésekkel biztosították a nyári csúcs gördülékeny kezelését, az elmúlt hónapokban pedig további újításokkal javították utazási élményt – adta hírül az üzemeltető.

Négy darab, egyenként kétfős, hangszigetelt csendes fülkét helyezett el a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az üzemeltető, amelyek nyugodt környezetet biztosítanak azon utasok számára, akik koncentrált olvasással vagy megbeszélések lebonyolításával szeretnék tölteni a várakozási időt, vagy egyedüllétre vágynak.

A lelkes olvasók külön olvasósarkot is kaptak az 1. mólóként és a B utasmólóként ismert indulási területeken, ahol kényelmes fotelek és a repülőtéren töltött időre szabadon kölcsönözhető könyvek is rendelkezésre állnak.

A zenei beállítottságú utazók a B oldali utasmóló bejáratánál kihelyezett zongorán mutathatják meg tehetségüket, vagy élvezhetik utastársaik játékát.

(Fotó: Budapest Airport / Baranyi Róbert)

A 2B Terminálon októberben megnyitott kilátó- és dohányzóterasz indukciós töltőkkel és USB csatlakozókkal ellátott padokkal egészült ki, a környezetet pedig növényzet teszi még kellemesebbé.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A terminálinformációs munkatársak mellett most már információs oszlopok is segítik a repülőtéri tájékozódást, a látássérült utasok számára pedig nyár óta a földi oldalon is rendelkezésre állnak taktilis sávok, a dedikált applikáció kiegészítéseként.

Bővült a poggyászkocsik száma is, további 300 áll az utasok rendelkezésére, és akár a parkolókban is igénybe vehetők.

(Fotó: Budapest Airport / Baranyi Róbert)

A repülőtéri szolgáltatások további fejlesztése érdekében a Budapest Airport helyszíni elégedettségmérő rendszert telepített, amelynek segítségével az utasok értékelhetik az egyes folyamatokat és fejlesztéseket.

A repülőtér-üzemeltető legfrissebb „repülőtéri értesítője” kitér még a júliusi utasforgalomi adatokra, a teljes idei és jövő év forgalmi kilátásaira, valamint  a Cargo City kibővített forgalmi előterének múlt heti átadására, amelyekről már korábban külön anyagokban beszámoltunk.