Bővül a fapados légitársaság magyarországi kínálata, nyár közepétől Kósz szigetére lehet majd eljutni Budapestről a cég közvetlen járataival.

A krétai Haniá bejelentése után Kósz szigetével gyarapodik hamarosan a Wizz Air görög célállomásainak kínálata, Athén vagy Szantoríni mellett ezzel újabb mediterrán nyaralóhely kerül fel a Wizz Air budapesti útvonal-térképére – közölte lapunkkal a légitársaság.

Július 16-tól hetente két alkalommal, a hétfői és pénteki napokon közlekedik majd a cég Budapest és Kósz szigete között. Repülőjegy-árak – egy útra – 8 990 forinttól indulnak ezen az útvonalon.

A bővítésnek köszönhetően a magyar utasok nyáron már 10 görög úti cél közül választhatnak a Wizz Air kínálatából.

Fotó: AIRportal.hu

A légitársaság közlése kiemeli, hogy Kósz szigetén Hippokratész fája, Aphrodité temploma és a helyiek kedvenc tavernái számtalan élménnyel várják a látogatókat, akik akár rövidebb, akár hosszabb nyaralás helyszínéül is választhatják a barátságos hellén szigetet. Hosszabb utazás tervezése esetén az alvó vulkánok felfedezése mellett a Wizz Air másik görög úti céljára, az elérhető távolságon belül található Rodoszra is érdemes ellátogatni.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Budapestről a Wizz Air mellett a rivális Ryanair is számos útvonalat kínál Görögországba és szigeteire, emellett az utazási irodák charterjáratokat is üzemeltetnek az ország népszerű nyaralóhelyeire.