Újraindítja június 15-én a München és Budapest közti járatot a Lufthansa, Zürich felé pedig hetente már négyszer közlekedik majd a Swiss a hónap közepétől – tudta meg az AIRportal.hu a cégcsoporttól.

A Lufthansa több európai és interkontinentális útvonalon is bővíti a kínálatot, 130 célállomásra heti 2 ezer járatot indít a társaság.

A bajor és magyar főváros között hetente három járat közlekedik június 15-től, a pontos menetrendről későbbre ígért a cég tájékoztatást, a debreceni összeköttetés várhatóan június végéig szünetel.

A német légitársaság járata keddenként 12.50-kor érkezik Budapestre és 13.35-kor indul vissza, csütörtökön és vasárnap 15.50-kor érkeznek a járatok és 16.30-kor szállnak fel.

Mindkét járatot Bombardier CRJ900-asokkal repüli a Lufthansa.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Június 15-től Zürich felé is bővül a kínálat, a Swiss heti kettőről heti négyre bővíti a járatok számát, csütörtökön és vasárnap is el lehet majd jutni a svájci fővárosba, a Lufthansa pedig a hónap második felében már hetente 12 alkalommal közlekedik Budapest és Frankfurt között.

Fotó: AIRportal.hu

A légitársasági csoport Münchenből 34 útvonalon kezdi el visszaállítani a légiközlekedést, Frankfurtból újabb 20 célállomás lesz elérhető.

Június 15-től újraindul az Austrian Airlines is a tervek szerint, bár a budapesti járatot egyelőre nem indítják el.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Brussels Airlines gépei is felszállnak a hónap közepétől, Budapestre is repülni fog a társaság hetente öt alkalommal (hétfő, kedd, szerda, péntek, vasárnap).

Fotó: AIRportal.hu

A német légitársasági csoport ezek mellett az interkontinentális járatok menetrendjét is sűríti, 34 célállomás válik elérhetővé, és hetente 112 járatot közlekedtet majd Európán kívülre. Egyebek között Peking, Sanghaj, Delhi, Montreal, Szöul, és San Francisco is újra elérhetővé válik a két fő gyűjtő-elosztó központból.