Június 1-jétől a Dubaj-Malé útvonalon is a legújabb, First Class privát lakosztályokkal is felszerelt Boeing 777-300ER géptípussal repülhetnek az utasok. A Maldív-szigetek fővárosa az első úti cél a dél-ázsiai régióban, amelyet az új fedélzettel felszerelt géptípussal szolgálnak ki – közölte a dubaji központú légitársaság.

Az idilli szigetvilágba utazók a három (télen négy) napi járat egyikén (EK658/659) tapasztalhatják meg a Mercedes-Benz autógyár ihlette, teljesen zárttá alakítható First Class privát lakosztályok utazási élményét.

Az új kabinkialakítással rendelkező Boeing 777-essel teljesített EK658-as járat naponta hajnali 4 óra 20 perckor száll fel Dubajból, és reggel 9 óra 30 perckor érkezik Maléba. A visszaúti EK659 járat délelőtt 11 órakor hagyja el Malé városát, és délután 2 órakor érkezik meg Dubajba.

Az Emirates legújabb Boeing 777-es gépein utasosztálytól függetlenül több millió dolláros fejlesztésekkel találkozhatnak az utasok, többek közt olyan újításokkal, mint az ergonomikusan kialakított ülések, és az ICE fedélzeti szórakoztató rendszer legújabb verziója.

A 3,7 négyzetméternyi személyes teret biztosító privát lakosztályok padlótól-mennyezetig húzható tolóajtóval és ultramodern dizájnnal rendelkeznek. Az ülések fekvő pozícióba dönthetők, valamint a “zéró-gravitáció” testhelyzeti beállításnak köszönhetően a súlytalanság érzetét keltik repülés alatt. Az utasok kabinjaikban hangulatvilágítást állíthatnak be, valamint a hőmérsékletet is szabályozhatják. A géptörzs közepén található kabinokban pedig virtuális ablakokon keresztül valós időben tekinthetnek ki a gépből.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Business Class üléseket egy modern sportkocsi belseje ihlette, elegáns megjelenésű, ergonómiailag kialakított fejtámlával rendelkeznek. Az utasok üléseiket, a fedélzeti szórakoztatórendszerük tartalmát és az ülésükhöz tartozó világítást érintőképernyők segítségével szabhatják személyre.

A turista osztály ülései lágy kékes-szürke árnyalatúak, teljesen bőrből készült fejtámlákkal, amelyek függőlegesen állíthatók az optimális megtámasztás érdekében.

Az Emirates a legújabb First Class lakosztállyal is felszerelt Boeing 777-300ER géptípussal jelenleg Brüsszelbe, Genfbe, Bécsbe, London-Stanstedre, Tokióba (Haneda) és Rijádba közlekedik, Kuvaitba pedig szintén 2019. június 1-jétől.

Az Emirates a világ legnagyobb Boeing 777-üzemeltetője, a modern és hatékony széles törzsű géptípus 6 kontinens több mint 160 úti céljára repül a dubaji központból.