Az Emirates Skywards 52 508 magyar tagja dupla mennyiségű mérföldet szerezhet az október 21-től újrainduló budapesti járatokra történő foglalással.

Az Emirates hűségprogramja idén húsz éves, a Skywards programnak 27 millió tagja van több mint 180 országból, köztük 52 508-an Magyarországról.

A légitársaság lapunkhoz eljuttatott közlése szerint minden, az elmúlt 24 hónapban aktív Skywards-tag dupla repülési mérföldet kap a december 10. előtt foglalt, 2021. március 31-ét megelőző időpontra szóló utazásaira.

A járvány miatt az Emirates Skywards az Ezüst, Arany és Platina tagok számára 12 hónappal meghosszabbította a tagsági szint szokásos felülvizsgálat és minden Skywards-mérföld érvényességi idejét, így utóbbiak 2020. április 20-tól kezdve 2021. március 31-ig használhatók fel.

Forrás: Emirates

A hűségprogram jelenleg közel 200 partnerrel dolgozik együtt, köztük 16 légitársasággal, több mint 100 szállodával, 33 pénzügyi partnerrel, 22 kiskereskedelmi és életmódpartnerrel, illetve 7 autókölcsönző céggel.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A hűségprogram idén indította el skywardsmilesmall.com oldalát, ahol brit és amerikai márkák termékeinek megvásárlásával lehet mérföldeket szerezni. A 2018-ban indított „My Family” program lehetővé teszi, hogy a családtagok közösen gyűjtsenek Skywards-mérföldeket, nem csak Emirates-járatokra való foglalással.

A Skywards-tagok továbbá több ezer mérföldet gyűjthetnek a partner szállodák szolgáltatásainak igénybevételével, amennyiben Emirates Skywards hitelkártyával fizetnek. Mérföldek gyűjthetők az Emirates járataira – a dubaji légitársaság honlapján vagy applikációján keresztül – leadott foglalásokkal is.

Az Emirates Skywards partnerei közé tartozik a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, a The Dubai Mall is, így a hűségprogram tagjai értékes mérföldeket szerezhetnek a ottani vásárlásaik során.

Ezekre érdemes odafigyelniük az október 21-től újrainduló Emirates-járatok utasainak

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!