Idén év végéig mind a tíz Airbus A380-as óriásgépének fedélzeti berendezését módosítja az Etihad Airways. A légitársaság Economy Space néven új osztályt vezet be, mely a jelenleginél nagyobb, 36 hüvelykes (91,44 cm) üléstávolságot biztosít az utasoknak.

Forrás: Etihad Airways

A légitársaság az Airbus A380-800-as repülőgépein 60 darab “Economy Space” ülőhelyet alakít ki. A prémium turista osztályhoz emellett hozzácsapják a vészkijáratoknál és a kabinok elején eddig is meglévő, 20 extra lábteret biztosító ülést is.

Az Etihad Airways óriásgépeinek fedélzetén így 80 magasabb kényelmet nyújtó turista ülőhely válik elérhetővé.

Az A380-asok átalakítását 2018 végéig kívánja elvégezni a légitársaság.

A cég közlése szerint az utasaik igényeire reagálnak az új “Economy Space” termék és kabinberendezés bevezetésével, mert az extra lábteret biztosító ülések eddig is népszerűek voltak.

Hirdetés

Az Etihad airways 2019 végéig tizenkét Boeing 777-es és 21 Boeing 787 Dreamliner repülőgépén is bevezeti a terméket.

Forrás: Etihad Airways

Az Economy Space bevezetésével bővül a légitársaságnál vásárolható kiegészítő szolgáltatások kínálata, az opciót választó utasok számára a fedélzeti ellátásban és a fedélzeti szórakoztatórendszerben nem lesz eltérés a turista osztályhoz képest.

Most ünnepelte működésének 15 éves évfordulóját a légitársaság

2003-2018 Destinations | Etihad Airways

Let’s celebrate 15 years of travelling around the globe. Whether it’s for business or pleasure, we’ve been happy to fly you there.

Közzétette: Etihad Airways – 2018. november 5., hétfő

Hirdetés