Idén év végéig mind a tíz Airbus A380-as óriásgépének fedélzeti berendezését módosítja az Etihad Airways. A légitársaság Economy Space néven új osztályt vezet be, mely a jelenleginél nagyobb, 36 hüvelykes (91,44 cm) üléstávolságot biztosít az utasoknak.

Forrás: Etihad Airways

A légitársaság az Airbus A380-800-as repülőgépein 60 darab “Economy Space” ülőhelyet alakít ki. A prémium turista osztályhoz emellett hozzácsapják a vészkijáratoknál és a kabinok elején eddig is meglévő, 20 extra lábteret biztosító ülést is.

Az Etihad Airways óriásgépeinek fedélzetén így 80 magasabb kényelmet nyújtó turista ülőhely válik elérhetővé.

Az A380-asok átalakítását 2018 végéig kívánja elvégezni a légitársaság.

A cég közlése szerint az utasaik igényeire reagálnak az új “Economy Space” termék és kabinberendezés bevezetésével, mert az extra lábteret biztosító ülések eddig is népszerűek voltak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Etihad airways 2019 végéig tizenkét Boeing 777-es és 21 Boeing 787 Dreamliner repülőgépén is bevezeti a terméket.

Forrás: Etihad Airways

Az Economy Space bevezetésével bővül a légitársaságnál vásárolható kiegészítő szolgáltatások kínálata, az opciót választó utasok számára a fedélzeti ellátásban és a fedélzeti szórakoztatórendszerben nem lesz eltérés a turista osztályhoz képest.

Most ünnepelte működésének 15 éves évfordulóját a légitársaság

2003-2018 Destinations | Etihad Airways

Let’s celebrate 15 years of travelling around the globe. Whether it’s for business or pleasure, we’ve been happy to fly you there.

Közzétette: Etihad Airways – 2018. november 5., hétfő