Jövőre két további A330-200-assal bővül az IAG holding fapadosa, a LEVEL. Az egyik a párizsi bázisra került, a másik pedig a barcelonaira, ezzel hét gépesre növekszik a cég szélestörzsű flottájának mérete.

Bejelentette a hosszú távú fapados járatokat üzemeltető LEVEL anyacége, az IAG holding, hogy két további A330-200-ast rendeltek. Ebből az egyik az alig néhány napja két A330-assal startolt párizsi bázisra kerül 2019-ben az aerotelegraph.com portál cikke szerint.

Az IAG holding diszkont légitársasága folytatja a növekedést (Fotó: Level)

Mint megírtuk, az Orly reptérről Montreálba és Guadeloupe szigetére nyitott járatot a cég, szeptembertől pedig elindul a New York-i Newark reptérre és Martinique szigetére közlekedő járat is.

Hogy az újonnan érkező harmadik, szintén 293 turista és 21 prémium üléssel felszerelt Airbus hová jár majd még, egyelőre nem közölte a légitársaság.

Az elsőként megnyitott barcelonai bázison jelenleg három A330-as üzemel a LEVEL színeiben, ezekhez ugyancsak 2019-ben egy negyedik példány csatlakozik majd, de szintén nem tudni, ez jelent-e újabb járatnyitást is.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A LEVEL Bécsben is bázist nyit ebben a hónapban: ez egyúttal a keskenytörzsű A321-esek és a rövid-, illetve közepes távolságú járatok megjelenését is jelenti az eddig csak hosszú távú utakra repülő légitársaságnál. A schwechati légikikötőből tizennégy célállomást kínál majd az IAG-leány fapados.