Az Emirates nyerte el ma „A világ legjobb légitársága” címet a rangos Skytrax World Airline 2016 díjátadón. Emellett – rekordteljesítményként, sorban a tizenkettedik alkalommal – „A Legjobb fedélzeti szórakoztatás”, valamint „A legjobb közel-keleti légitársaság” elismerést is a légitársaság kapta.

Forrás: Emirates | © AIRportal.hu

Forrás: Emirates


Íme az idei TOP 10

1 Emirates
2 Qatar Airways
3 Singapore Airlines
4 Cathay Pacific
5 ANA All Nippon Airways
6 Etihad Airways
7 Turkish Airlines
8 EVA Air
9 Qantas Airways
10 Lufthansa

„A világ legjobb légitársasága” címet az iparág legnagyobb légiutas-elégedettséget vizsgáló kérdőívének eredményei alapján ítélik oda, így a légitársaságok nemzetközi szinten is elismert minősítése.

Idén 104 ország összesen 19,2 millió utasának 280 légitársaságra vonatkozó válaszai alapján dőlt el a nyertes vállalat kiléte. A Skytrax kérdőív 41 kulcs teljesítménymutató alapján méri a légiipar front-line termékeinek és szolgáltatásainak minőségi sztenderdjét.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A díj 15 évvel ezelőtti megalapítása óta az Emirates negyedik alkalommal nyerte el a legnagyobb elismerést. Először 2001-ben, majd 2002-ben, ezt követően pedig 2013-ban is az Emirates-nek ítélték oda a világ legjobb légitársasága címet. A légitársaság 2001 óta összesen 20 Skytrax World Airline díjat kapott.

Az Emirates a világ legnagyobb nemzetközi légitársaságaként kiterjedt hálózatával 6 kontinens 81 országában összesen 154-re növelte célállomásainak számát, kényelmes átszállási lehetőséggel dubaji központjában. A légitársaság a világ egyik legfiatalabb, modern szélestörzsű repülőgépekből álló flottáját működteti. Ezek a repülőgépek nem csak hatékonyabban működtethetők, de jóval kényelmesebbek is, amely lehetővé teszi az Emirates számára, hogy a legújabb fedélzeti szolgáltatásait kínálja járatain.

Az elmúlt 12 hónapban az Emirates számos új terméket és szolgáltatásfejlesztést mutatott be: leleplezte az új 777-300ER Business Class üléseket, megnyitotta a nemzetközi Emirates Lounge 39., fokvárosi létesítményét; bemutatta, új, gyermeknek szánt foglalkoztató készletét a fedélzeten és a lounge-okban egyaránt, illetve fedélzeti kényelmi csomagját a First Class és a Business Class utasainak, valamint 2015-ben összesen 140 millió amerikai dollárt fektetett minden osztályon elérhető borprogramjába.

Forrás: Skytrax | © AIRportal.hu

Forrás: Skytrax


Az Emirates immár 12 éve a „Világ legjobb fedélzeti szórakoztatás” címének tulajdonosa ice fedélzeti szórakoztatórendszerének köszönhetően, amelyben (járattól és útvonaltól függően) több mint 2600 különböző csatorna közül választhatnak az utasok – köztük több mint 90 gyermekeknek szánt csatornából. A legújabb kasszasikerek, a díjnyertes televíziós sorozatok, élő TV közvetítések, zenék és számítógépes játékok kínálatát folyamatosan bővíti a légitársaság. A tavalyi Skytrax díj elnyerése óta az ice:
• 35 százalékkal növelte TV csatornáinak számát,
• 20 százalékkal több TV sorozatot vezetett be,
• 35 százalékkal több audio csatornát indított el,
• megnövelte a hallás- és látássérült utasok számára kínált hangalámondásos és feliratos tartalmak számát,
• és immár 37 különböző nyelven biztosít programokat.

A légitársaság továbbá bővítette az élő műsorok kínálatát is: elindította a Live TV Sports csatornát, amely a legfontosabb sportesemények, így például a riói olimpia eseményeit is élőben közvetíti.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!