A Wizz Air Abu Dhabi bejelentette, hogy hamarosan Tel-Aviv is elérhető válik Abu-Dzabiból a légitársaság járataival.

A Wizz Air emírségekbeli leányvállalata január 15-től indítja el első járatát Abu-Dzabi és Athén között, a légitársaság a korábban már bejelentett úti célok mellett a közeljövőben pedig Tel-Avivot is felveszi kínálatába.

Az Abu-Dzabi és Tel-Aviv közötti útvonalon február 12-től hetente négy alkalommal, március 1-től pedig naponta repülnek majd a légitársaság Airbus A321neo gépei.

Az összekötés új lehetőséget nyit meg az utazni vágyóknak, friss lendületet ad Abu-Dzabi turisztikai szektorának a közlemény szerint. Jegyek kis kézipoggyásszal, egy útra már 99 emirátusi dirhamtól, illetve 89 izraeli sékeltől kaphatók a légitársaság weboldalán és mobil alkalmazásában.

Forrás: Wizz Air

A légitársaság nemrégiben megerősítette, hogy Athén után Szalonikibe indítja el második útvonalán a járatokat Abu-Dzabiból, 2021. február 4-től.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az eredetileg bejelentett célállomások között szerepel e két görögországi városon kívül Alexandria, Kutaiszi, Lárnaka, Odessza és Jereván. A továbbiak bejelentése a következő hónapokban várható.

A Wizz-leánycég jelenleg három vadonatúj Airbus A321neo típusú repülőgéppel rendelkezik a flottakövető adatbázisok alapján. Az első gép még szeptemberben érkezett meg az Abu-Dzabi repterén működő bázisra, az első járat eredetileg október elején indult volna, ám a világjárvány miatt ezt többször halasztották.

A Wizz Air Abu Dhabi az emírség állami befektetőtársasága, az ADQ és a Wizz Air Holdings Plc. közös vállalkozása.