Megmarad az Air Canada Rouge közvetlen Torontó – Budapest – Torontó járata a 2018. október 28-án induló téli menetrend egy részében, 2019. január 7-ig hetente háromszor közlekednek a légitársaság Boeing 767-esei az útvonalon. A légitársaság foglalási rendszerében már repülőjegyeket is lehet foglalni a hetente három alkalommal közlekedő járatra.

A légitársaság foglalási rendszere szerint az október 28-tól kezdődő téli menetrendben az
Air Canada Rouge AC1910-es járatát teljesítő Boeing 767-300ER repülőgépek hétfőn, csütörtökön és szombaton érkeznek majd Budapestre délelőtt fél tízkor.

A járatok a jelenleg elérhető információk szerint 2019. január 7-ig közlekednek a két város között hetente három alkalommal.

Az Air Canada az AIRportal.hu kérdésére hivatalosan is megerősítette, hogy a cég járatai hetente három alkalommal közlekednek a 2018. október vége és 2019 január eleje közötti időszakban.

A sorozat utolsó járata január 7-én, hétfőn 11:15-kor indul vissza Torontóba, ezt követően pedig 2019. áprilisában tér vissza Budapestre az Air Canada a közlés szerint.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Amint arról korábban beszámoltunk az Air Canada több alkalommal növelte a felkínált kapacitást az elmúlt években a budapesti járatain. Az idei nyári szezonban már április elejétől október végéig közlekednek a Rouge 767-esei Budapestre, a csúcsidőszakban már napi rendszerességgel.

Fotó: AIRportal.hu