Megváltoztatta a szöuli járatai menetrendjét a lengyel légitársaság, nem budapesti bázisú géppel, és a korábban tervezett heti három helyett csak két alkalommal repül március 27-től a magyar főváros és Szöul között.

A nyári menetrend kezdetétől hetente két alkalommal, hétfőn és szerdán repülnek a lengyel légitársaság Boeing 787-8 Dreamliner repülőgépei Szöul és Budapest között.

A járatok LO 2002-es számmal hétfőnként és szerdánként 8:05-kor indulnak az Incshon Nemzetközi repülőtérről, és 13:50-kor szállnak le Ferihegyen.

Visszafelé a LO 2001-es számú járatok helyi idő szerint 16 órakor szállnak fel Ferihegyről, és másnap (kedd és csütörtök) reggel 9 óra 40 perckor érkeznek meg Dél-Korea fővárosába.

A repülési idő Szöul felé menetrend szerint 10 óra 40 perc, visszafelé két órával több.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A járvány előtti menetrenddel ellentétben így továbbra is varsói bázisú Boeing 787-8 Dreamlinerek repülnek az útvonalon.

Fotó: AIRportal.hu

A foglalási rendszerbe feltöltött adatok szerint a légitársaság a nyári menetrend végéig stabilan heti két járattal tervez, és a téli időszakban is ennyi marad.

Amint korábban megírtuk, június 3-tól a LOT Polish Airlines újraindítja a járvány miatt felfüggesztett Budapest és New York közötti járatát, amely hetente háromszor, keddenként, péntekenként és vasárnaponként közlekedik majd.

Mint ismert, a lengyel légitársaság 2019 szeptemberében indította el hetente háromszor közlekedő közvetlen járatát Budapest és Szöul között, a nyitójáratról szóló beszámolónk itt olvasható. A koronavírus-járvány kitörését követően, 2020 márciusában a LOT felfüggesztette a járatot, majd 2020. július 20-tól hetente egy alkalommal, varsói bázisú repülőgéppel újraindította, amely azóta is stabilan közlekedik hétfőnként.