Március 27-től újra heti három alkalommal közlekednek a LOT járatai Budapest és Szöul között.

A nyári menetrend kezdetétől kedden, pénteken és vasárnap indulnak a lengyel légitársaság Boeing 787-8 Dreamliner repülőgépei Budapestről Szöulba. Az LO 2001-es számú járatok helyi idő szerint 12:25-kor szállnak fel Ferihegyről, és másnap reggel 6 óra 5 perckor érkeznek meg Dél-Korea fővárosába.

Visszafelé LO 2002-es járatszámmal a hétfői, szerdai és szombati napokon 7:40-kor indulnak az Incshon Nemzetközi repülőtérről, és 13:25-kor szállnak le Ferihegyen.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A repülési idő Szöul felé menetrend szerint 10 óra 40 perc, visszafelé két órával több.

Ezzel visszaáll a járvány előtti menetrend, és ami még fontosabb, hogy újra budapesti bázisú Boeing 787-8 Dreamliner repül az útvonalon.

A foglalási rendszerbe feltöltött adatok szerint a légitársaság a nyári menetrend végéig tervez heti három járattal, a téli időszakban jelenleg heti két járat szerepel.

Amint korábban megírtuk, június 3-tól a LOT Polish Airlines újraindítja a járvány miatt felfüggesztett Budapest és New York közötti járatát, amely hetente háromszor, keddenként, péntekenként és vasárnaponként közlekedik majd.

Mint ismert, a lengyel légitársaság 2019 szeptemberében indította el hetente háromszor közlekedő közvetlen járatát Budapest és Szöul között, a nyitójáratról szóló beszámolónk itt olvasható. A koronavírus-járvány kitörését követően, 2020 márciusában a LOT felfüggesztette a járatot, majd 2020. július 20-tól hetente egy alkalommal, varsói bázisú repülőgéppel újraindította, amely azóta is stabilan közlekedik hétfőnként.