Bepillantást engedett a Virgin Atlantic abba, hogy az idén forgalomba álló Airbus A350-1000-eseinek milyen lesz a fedélzete. Mindhárom osztályon újdonságokat és nagyobb kényelmet ígér a brit légitársaság, az új kabinberendezés elkészítésénél prémium minőségű anyagokkal dolgoztak, az üléseket dizájnerek bevonásával alkották meg és hosszan tesztelték is.

A Virgin Atlantic A350-1000-eseinek egyik legnagyobb újdonsága a Loft elnevezésű új bár lesz, amely az Upper Class (azaz business osztály) utasainak rendelkezésére áll, ha beszélgetni szeretnének, vagy egy italt, snack-et szeretnének fogyasztani. E kabinrészben egyszerre nyolc business-utas tartózkodhat, kétszer több, mint a cég meglévő gépeinek fedélzetén elhelyezett bárokban.

A Loft öt ülő- és három állóhellyel várja az utasokat, az üléseken biztonsági öveket is elhelyeztek, így az utasoknak turbulencia esetén sem kell visszamenniük a helyükre.

A kabinrészben a 32 hüvelykes (81,3 cm) érintőképernyőn együtt élvezhető a fedélzeti szórakoztatórendszer műsora, egyszerre 8 utas hallgathatja a műsort Bluetooth-on keresztül csatlakoztatott fejhallgatókkal.

A megújult Upper Class osztályon 44 utas foglalhat helyet az 1-2-1 elrendezésű suite-okban, teljesen vízszintes ággyá alakítható, luxus kivitelű és maximális privát teret nyújtó üléseken, amelyeket 18,5 hüvelykes (46,99 cm) monitorokkal szereltek fel. A szórakoztató rendszer műsorait bluetooth-os fejhallgatón élvezhetik az utasok, az ülésekbe USB-portokat és hálózati csatlakozó aljzatot is szereltek.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A prémium turista osztályon 56 darab, 18,5 hüvelyk (46,99 cm) szélességű ülés várja az utasokat, mindegyik négy irányba állítható fejtámlával, tárolórekeszekkel, 13,3 hüvelykes (33,78 cm) monitorokkal, USB portokkal.

A turista osztályon pedig 235 utas repülhet, 3-3-3 elrendezésben, a 17,4 hüvelyk (44,2 cm) széles üléseket 11,6 hüvelykes (29,5 cm) monitorokkal és USB-portokkal szerelték fel. A sortávoláság 31 (Classic és Light helyeknél), valamint 34 hüvelyk (Economy Delight helyeknél), azaz 78,74 és 86,36 centiméter.