Már hagyomány, hogy év végén különleges, karácsonyi menüt állítanak össze az Emirates séfjei, ünnepi ízeket varázsolva a fedélzetre – közölte a légitársaság.
Az idei kínálat egyik különleges fogása az áfonyaszósszal leöntött sült pulyka, amelyet borsóval, sült burgonyával és serpenyőben sült füstölt csirkekolbásszal tálalnak, az ünnepi lakomát pedig mandarinkompótos csokoládéhab zárja.
A First vagy Business osztályon utazók számára a karácsonyi vacsora citromos és fűszeres garnélarákkal, édesköménysalátával és koktélmártással, vagy klasszikus lazac gravadlax-szal kezdődik.
Második fogásként mindezt sült pulyka gesztenyetöltelékkel, pulykaszalonnával, paprikás burgonyával és krémes kelbimbóval, valamint áfonya jus lié-vel követi, befejezésül pedig egy ízletes ünnepi desszertet fogyaszthatnak.
A kedvenc karácsonyi filmjüket pedig forró csokoládét szürcsölve élvezhetik a légitársaság utasai az ünnepi időszakban.
A dubaji reptéren található Emirates várók szintén a karácsonyi finomságok széles választékát kínálják, köztük sült pulykát, amelyet zöldségek, sült újburgonya és gesztenyetöltelék kísér. Számos ünnepi desszertet is megkóstolhatnak az utazók: hagyományos pitét, karácsonyi kalácsot, karácsonyi gyümölcspudingot cseresznyekompóttal, valamint sült körtét gyömbéres morzsával és diplomatakrémmel is felszolgálnak.
Az Emirates újra megnyitotta a legtöbb exkluzív várótermét a hálózatában, ahová ingyenes belépést biztosít a First és a Business osztály utasainak, valamint az Emirates Skywards hűségprogram arra jogosult tagjainak is.