Május végétől Orlando és Fort Lauderdale is elérhető lesz a dél-londoni repülőtérről a prémium low-cost légitársaság hálózatán, a jegyek egy útra 187 USA-dollártól kezdődnek.

A Norse Atlantic Airways május 25-én indítja el első járatát London-Gatwickről a floridai Orlandóba, majd egy nappal később Fort Lauderdale-be.

A járatok Orlandóba májusban és júniusban heti négyszer, majd a nyári főszezonban naponta közlekednek, a jegyárak adókkal együtt, egy útra 187 USA-dollártól kezdődnek.

Fort Lauderdale-be májusban és júniusban heti háromszor, majd a nyári szezon hátralévő részében heti négyszer közlekednek a járatok, az árak adókkal együtt egy útra 192 dollártól érhetők el.

Forrás: Norse Atlantic Airways

A légitársaság kizárólag Boeing 787 Dreamlinereket üzemeltet, amelyek fedélzetén turista és Premium kabintermék közül választhatnak az utasok.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A most bejelentett két új útvonal mellett a Norse Atlantic Airways London-Gatwickről New York-JFK-re is kínál járatokat. Ezeken túl a légitársaság útvonalhálózatán Oslóból elérhető New York, Fort Lauderdale és Los Angeles, Berlinből New York és Fort Lauderdale, továbbá Párizsból (CDG) és Rómából (FCO) is üzemeltet járatokat New Yorkba a fapados.