A légitársaság heti 28 járatot indít Dél-Afrikába a téli menetrend kezdetétől, és naponta Airbus A380-as repül majd Johannesburgba.

Az Emirates októbertől heti 28 járatot indít Dél-Afrikába, amely a világjárvány kitörése óta a legsűrűbb heti menetrendje a régióban – közölte a légitársaság.

A járatsűrítés kapacitásbővítéssel is jár, hiszen a napi két johannesburgi járat közül az egyiken az Emirates ikonikus A380-asa repül majd, továbbá napi járatot terveznek Fokvárosba és Durbanbe is.

Az új dél-afrikai menetrend 2021. október 31-től érvényes, 2022. január 1-jétől pedig már mindkét napi johannesburgi járaton az A380-as közlekedik majd.

Forrás: Emirates

A South African Airways szeptember 23-án indítja újra szolgáltatásait, ennek köszönhetően az Emirates folytatja együttműködését az ország első számú légitársaságával. A közös munka egészen 1997-ig nyúlik vissza, hiszen az Emirates a dél-afrikai légitársasággal kötött először code share megállapodást. A járvány előtt a partnerségnek köszönhetően 110 célállomás vált elérhetővé kényelmesen, rövid átszállási idővel és a stratégiai együttműködést eddig közel 370 000 utas élvezhette.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A South African Airways mellett az Emirates dél-afrikai partnerei az Airlink, a Cemair és a Flysafari.