Jelentősen bővíti a bécsi Schwechat repülőtérről elérhető kínálatát a Ryanair osztrák leányvállalata a 2019-2020-as téli menetrend kezdetétől. A diszkont légitársaság elhagyja márkanevéből a „motion” részt, és Laudaként folytatja.

Andreas Gruber, a Laudamotion vezérigazgatója bejelentette, hogy a Ryanair 100 százalékos tulajdonában lévő osztrák fapados légitársaság elhagyja márkanevéből a „motion” szót.

A cég neve marad továbbra is Laudamotion GmbH, de a kommunikációban a rövidebb és jobban csengő Lauda nevet használja majd. Mindez nem meglepő, hiszen a légitársaság elmúlt hónapokban bevezetett új arculata is ezt tükrözi, a repülőgépekre már csak a „Lauda” nevet festették fel.

Forrás: Laudamotion – Facebook

A légitársaság azt is bejelentette, hogy 21 újabb útvonalat nyit a bécsi Schwechat repülőtéren működő bázisáról a 2019-2020-as téli menetrendi időszakban.

A Lauda (és így közvetve a Ryanair) ezzel több olyan útvonalra is rárepül, amit a Wizz Air üzemeltet Bécsből, ezeken az útvonalakon erős árversenyre lehet számítani.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A bécsi repülőtéren az utóbbi években kibontakozó, a diszkont légitársaságok által stimulált jelentős kínálatbővülés és az egyre élesebb versenyhelyzet miatt az alacsony jegyárak sok utast elszipkáznak a budapesti repülőtértől is.

A nyugat-magyarországi, de akár már a budapesti utasoknak is érdemes figyelni a bécsi jegyárakat, hiszen nem ritka, hogy jelentősen olcsóbban lehet repülni az osztrák fővárosból. A reptérre történő kijutás (busz, vonat) és a reptéri parkolás is gördülékenynek mondható a magyar utasok számára.

A Lauda új útvonalai október utolsó napjaiban indulnak el Bécsből az alábbi városokba: 

Agadir (heti 2), Alicante (heti 2), Athén (napi 1), Birmingham (heti 3), Bordeaux (heti 3), Brüsszel-Charleroi (heti 6), Edinburgh (heti 3), Eindhoven (heti 4), Göteborg (heti 2), Lisszabon (heti 4), Liverpool (heti 2), Marseille (heti 3), Münster (heti 4), Portó (heti 2), Riga (heti 4), Sandefjord (heti 2), Szófia (heti 5), Stockholm-Skavsta (heti 2), Tel Aviv (napi 1), Szaloniki (heti 3), Vilnius (heti 3)

NEUE STRECKEN AB WINTER 2019!

NEU ab Winter 2019: 21 neue Top-Destinationen ab Wien! Ab sofort buchbar ab nur 19,99€ auf laudamotion.com.Wohin wolltet ihr schon immer einmal fliegen?

Közzétette: Laudamotion – 2019. március 20., szerda