A növekvő keresletre reagálva az eddigi heti kettőről háromra növeli Dubaj és Budapest között közlekedő járatai számát az Emirates február 14-től.

A légitársaság lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint az utazók számának emelkedése indokolta a döntést, amelynek köszönhetően még kényelmesebb csatlakozási lehetőséget biztosítanak Dubajon keresztül a légitársaság hálózatán belül elérhető 95 úticélra.

Az új járat vasárnaponként repül, kiegészítve a már meglévő szerdait és szombatit.

Az EK 112-es számú járat Budapestről 15 óra 10 perckor indul és helyi idő szerint 23 óra 20 perckor landol Dubajban.

Visszafelé irányban az EK 111-es számú járat helyi idő szerint 10 óra 35 perckor száll fel és 13 óra 35 perckor érkezik Budapestre.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az útvonalon a szélestörzsű Boeing 777-300ER típusú gép teljesít szolgálatot.

Forrás: Emirates

A bővítésnek köszönhetően rugalmasabb menetrend áll az utasok rendelkezésére, és a dubaji átszállásnál nagyobb választási lehetőségük van, egyebek között a magyar utasok körében is népszerű Maldív-szigetek, Nairobi, Sri Lanka vagy Zanzibár felé.

A közlemény emlékeztet arra, hogy az Emirates még rugalmasabbá tette jegyfoglalási szabályait a június 30-át megelőző utazásokra. Ha valamilyen oknál fogva nem tudnak utazni, akkor átfoglalhatják jegyüket, vagy két évvel meghosszabbíthatják annak érvényességét.