Fejlesztette mobilalkalmazásában az ügyfélszolgálati funkciókat a Ryanair, közlése szerint a járatinformációkhoz és a kártérítéshez is könnyebb lesz hozzájutni.

A fapados légitársaság lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint az utasoktól érkező visszajelzések alapján alakították ki az új lehetőségeket, amelyek a már meglévő Ryanair applikáción belül használhatók.

Újdonság a Day of Travel szekció, amelynek segítségével nagyobb, forgalmat érintő problémák esetén élőben lehet felvenni a kapcsolatot az üzemeltetési osztállyal, valamint a járatok késése, módosulása esetén azonnali értesítést küld az utasnak és a beszállókártyák is itt érhetők el.

Fotó: AIRportal.hu

Bevezették a digitális önkiszolgáló központot is, amelyet arra lehet használni, hogy az utasok az ügyfélszolgálatot kihagyva közvetlenül nyújtsák be panaszaikat és kártérítési kérelmüket.

Utóbbival kapcsolatban a Ryanair azt ígéri, hogy 5 munkanapon belül elutalja a kártérítés összegét, bár azt nem részletezte, hogy mikortól számítják az öt napot.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A frissített mobilalkalmazásban a myRyanair wallet funkció alatt találhatók a beszállókártyák, utazási dokumentumok, de emellett pénztárcaként is használható, az egyenleget jegy- vagy kiegészítő szolgáltatás vásárlására lehet használni.

Dara Brady marketing vezető szerint a fő célkitűzés az volt, hogy az utasok önkiszolgáló menüben tudják ügyeiket intézni, legyen szó akár átfoglalásról, jegymódosításról, vagy kiegészítő szolgáltatás vásárlásáról.