A Qsuite Next Gen fantázianevű termékkel a katari légitársaság 2025-től forgalomba álló Boeing 777-9-eseinek fedélzetén találkozhatnak majd a business-utasok.

A farnborough-i légiszalon első napján mutatta be Badr Mohammed Al-Meer, a Qatar Airways Group vezérigazgatója a légitársaság Qsuite Next Gen üzleti osztályú termékét, amely a cég közlése szerint új magasságokba emeli a világ legjobbjának választott üzleti osztályt.

Ennek jegyében a 2017-ben bemutatott, először a légitársaság Airbus A350-1000-esein és a felújított fedélzetű Boeing 777-esein bevezetett Qsuite üzleti osztályát frissíti és modernizálja a cég.

Forrás: Qatar Airways

A tájékoztatás szerint újratervezték a négy fő számára összenyitható Quad Suite-ot, amelyet a légitársaságok közül elsőként 4K OLED Panasonic Astrova IFE képernyőkkel szereltek fel.

Az elektromosan leeresztehető válaszfalak mellett a monitorok oldalra kihajthatók, így a négy utas, legyen akár család, baráti társaság vagy kollégák, együtt tudnak étkezni, pihenni és dolgozni is repülés közben.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: Qatar Airways

Szintén újdonság az ablak melletti Companion Suite, ahol az egymással szemben helyet foglaló két utas a monitor oldalra hajtásával szintén teljesen össze tudja nyitni a teret.

Az utasok vezeték nélküli technológiával tölthetik a saját eszközeiket, az ülések funkcióit és a fedélzeti szórakoztatórendszert pedig érintőképernyők segítségével is vezérelhetik.

Az új üzleti osztállyal 2025-től a Qatar Airways Boeing B777-9 típusú repülőgépeinek fedélzetén találkozhatnak majd az utasok.