A korábbi évek hagyományát folytatva a Lufthansa Technik Budapest idén is meghirdeti nagy érdeklődésnek örvendő repülőgép-szerelő képzését. A vállalat fontosnak tartja a szakmai utánpótlás kinevelését, ezért biztos állást és hosszútávú karrierlehetőséget is kínál a résztvevőknek.

A féléves képzés 2023 szeptemberében indul Budapesten, a repülőgép-szerelés elméleti és gyakorlati alapjait is elsajátíthatják a felvételt nyert tanulók. A fővároson kívül élőknek sem kell aggódniuk, a cég segítséget nyújt a budapesti lakhatás megoldásában is.

Az elméleti és gyakorlati oktatás során a tanfolyam résztvevői olyan területeken szereznek átfogó ismereteket, mint a repülőgép-szerelés alapismeretei, a műszaki angol nyelv, a karbantartási utasítások és eljárások megismerése, valamint a műszaki dokumentációk kezelése.

A vizsgák sikeres teljesítése után pedig a programban résztvevők képesek lesznek a repülőgép-karbantartási és -szervizelési feladatok önálló elvégezésére, az érvényben lévő minőségbiztosítási rendszerek szerinti tanúsításra, valamint automatikusan állást kapnak a Lufthansa Technik Budapest Kft.-nél.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A tanulók már a képzés időtartama alatt is fizetést kapnak, valamint a cég teljes állású munkavállalóiként egyéb juttatásokban is részesülnek. A Lufthansa Technik Budapest féléves és év végi vállalati célprémiumot, cafetériát, valamint már az első munkanaptól kezdődően kedvezményes repülőjegy-vásárlási lehetőséget biztosít dolgozóinak a Lufthansa-csoport járataira.

Ezen felül a cég hozzájárul a munkatársai által választott önkéntes pénztárhoz, illetve speciális egészségbiztosítással, valamint csoportos élet- és balesetbiztosítással is gondoskodik a kollégák jóllétéről.

De mi szükséges ahhoz, hogy felvételt nyerj a Lufthansa Technik Budapest repülőgép-szerelő képzésére?

A jelentkezőknek mindössze érettségi bizonyítvánnyal és minimum középszintű, aktív angol nyelvtudással kell rendelkezniük.

Ezeken felül a fizikai alkalmasság, műszaki beállítottság és jó kézügyesség elengedhetetlen, továbbá nem árt a kitartás, az elhivatottság és az érdeklődés a repülőgépek, valamint légiközlekedés csodálatos világa iránt.

A Lufthansa Technik Budapest repülőgép-szerelő képzésére önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet jelentkezni a job@lhtb.hu e-mail címen július 31-ig.